Altijd

wat te

beleven

Maak

kennis met

onze school

Digitale lessen Innova II

Digitale lessen Innova II

Op zondag 15 maart werd bekend gemaakt dat de scholen de deuren gingen sluiten. Ook op basisschool Innova bleven die maandag de deuren dicht… Dit had natuurlijk een grote impact op de leerlingen, leerkrachten maar ook zeker de ouders!

Met het team hebben we gekeken naar de best passende manier waarop wij er voor de kinderen kunnen zijn en toch schoolwerk voor hen kunnen vormgeven.

Zo zijn er thuiswerkpakketjes gemaakt die door de kinderen om de beurt zijn opgehaald, hierin zit niet alleen het reguliere werk maar ook verschillende leuke opdrachten.

Daarnaast werken wij op Innova met Snappet, dit is een online leeromgeving waarbij rekenen, spelling, technisch lezen, begrijpend lezen en taal aangeboden kan worden. Innova is een Daltonschool, de leerlingen bij ons op school zijn bekend met zelfstandig werken en het werken met een weektaak. Deze lijn hebben wij doorgetrokken waardoor iedere leerling een eigen, gepersonaliseerde weektaak thuis heeft. De leerkracht monitort het werk via Snappet en stuurt bij daar waar nodig. Via parro, een online communicatiemiddel, staan wij in contact met alle ouders en verzorgers. Er zijn zelfs websites gecreëerd waar de leerlingen verschillende onderdelen aangaande het onderwijs terug kunnen vinden. Voor de onderbouw is er een yurls pagina zodat ook deze kinderen thuis aan de slag kunnen!

Vindt u het leuk om een kijkje te nemen klik dan op onderstaande link.

Website Innova II

 

Previous Article Nieuwsbrieven
Next Article Digitale les Innova I

Theme picker